De voordelen van online hondenvoer bestellen

 

Heb jij één of meerdere honden en vind je het vervelend om elke keer met die zware zakken hondenvoer te moeten sjouwen? Heel erg logisch, want ze wegen ontzettend veel. Veel mensen die geen auto hebben zullen dan ook hun hondenvoer bestellen in een webshop, en het thuis laten bezorgen. Op die manier hoef je er niet mee op de fiets, en ben je zelfs goedkoper uit. Het is namelijk zo dat hoe kleiner de zak hondenvoer is die je koopt, hoe duurder het voer in verhouding is. Heel logisch, want bij dat soort dingen krijg je nu eenmaal volumevoordeel als je meer tegelijk koopt. Hondenvoer bestellen in een webshop kan op elk gewenst gewicht, en als je het super goedkoop wilt dan kun je het beste veel tegelijk kopen.

 

Welk soort hondenvoer kopen?

De meeste hondenbezitters weten natuurlijk al lang dat je hondenvoer bestellen kunt voor zowel grote als kleine honden, en zelfs voor de gemiddelde tussenmaatjes. Het is niet zozeer de voedingswaarde die daarbij van belang is, maar wel de grootte van de brokken. Kleine hondjes kunnen nu eenmaal maar lastig hele grote brokken opeten, en grote honden zouden de kleinere brokjes veel te snel opslokken zonder te kauwen. Ook dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom zijn er hondenbrokken in diverse formaten, en is er dus voor elk type hond de perfecte brok.

 

Is jouw hond actief of passief?

Los van het formaat van de hond is het ook nog belangrijk om te kijken naar hoe actief of passief je hond is. Hele actieve honden die veel spelen, rennen en waar veel mee gewandeld wordt hebben nu eenmaal een hogere calorische waarde en meer eiwitten nodig dan honden die de hele dag niets doen. Oudere honden bijvoorbeeld, hebben echt minder energie nodig. En dan zijn er natuurlijk nog de speciale hondenbrokken voor puppy’s. Daar zit alles in wat ze nodig hebben om groot te groeien en gezond te blijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *