Het beste voor jouw hond!

De hond is van oorsprong een vleeseter die echter door de jaren heen doordat men het voer is gaan maken voor de hond steeds minder een vleeseter geworden. Het voer van de hond bestaat steeds meer uit bijvoorbeeld graan of andere voedingsproducten. Daarom is het logisch dat je als eigenaar op zoek gaat naar bijvoorbeeld bio vlees voor honden Zwolle. Want als je kijkt naar de behoefte die een hond heeft is het veel verstandig om de hond vlees te geven en te kijken naar producten die het dichtste staan bij zijn natuurlijke maaltijd zoals de hond dat vroeger gewend was en waardoor de hond gezonder eet en een gezondere uitstraling heeft.

Biologisch

Biologisch veel voor een hond voldoet aan dezelfde strenge voorwaarden die we als mensen stellen aan biologisch vlees. Er wordt uitsluitend gewerkt met biologische producten zonder chemische toevoegingen. Daardoor krijgt je hond het beste voedsel wat beschikbaar is. Geen manieren van bereiding die de voedingsstoffen die van nature in vlees zitten, verminderen maar juist een versproduct waarbij de smaak en de kwaliteit hoger is dan als je gewoon vlees geeft wat niet aan de eisen voldoet die gesteld worden als je een product biologisch mag noemen.

Voordelen

Het geven van bio vlees heeft een groot aantal voordelen die niet altijd even bekend zijn. Als eerste zie je aan de vacht van je hond dat hij gezond is, er ligt als het ware een mooie glans over de vacht heen. Als tweede is de kans op vlooien en teken minder omdat de natuurlijke afweer van de hond door bio vlees versterkt wordt. Als derde zie je dat je hond minder jeuk heeft en daardoor prettiger in zijn vel zit. Het laatste voordeel is dat het merendeel van het bio vlees verteerd wordt door de hond en de ontlasting minder zal zijn. Kortom genoeg redenen om het geven van bio vlees een keer te overwegen voor je trouwe viervoeter.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *